Τρια μυστικά για να μη σας «κόψει» η μαγιονέζα

Τρια μυστικά για να μη σας «κόψει» η μαγιονέζα

Πόσες φορές προσπαθήσαμε να φτιάξουμε σπιτική μαγιονέζα και μας «έκοψε». Ενώ είναι εύκολο να φτιάξουμε μια μαγιονέζα σπιτική η οποία φυσικά δεν συγκρίνετε με αυτές του εμπορίου, πολλές φορές δεν μας πετυχαίνει. Σας δίνω 3 μικρά μυστικά για να μη σας ξανακόψει η μαγιονέζα σας:

 

Για να μην σας κόψει η μαγιονέζα, προσέξτε:

  1. Όλα τα υλικά πρέπει να έχουν την ίδια θερμοκρασία (δωματίου) – (βγάλτε τα αβγά απο το ψυγείο αρκετή ώρα πριν).
  2. Ρίξτε τους κρόκους, τη μουστάρδα, το αλάτι και το λεμόνι στο blender και αφήστε τα έτσι για 5 λεπτά πριν τα χτυπήσετε. (Οι κρόκοι ψήνονται απο το λεμόνι και το αλάτι και δεν κόβουν)
  3. Χτυπήστε σε μέτρια προς χαμηλή ταχύτητα και ρίχνετε το λάδι λίγο – λίγο σαν κλωστή.

 

Κατηγορία: Tips, συμβουλές

Did-you-know



Sintayes.gr,

Συνταγή: Τρια μυστικά για να μη σας «κόψει» η μαγιονέζα