
Tips ! Μικρά μυστικά για να κάνει τη ζωή σας ευκολότερη στη κουζίνα σας
Αυτό το ξέρατε ;
Συμβουλές για κέϊκ πετυχημένο:
– Πρέπει το αλεύρι να είναι κοσκινισμένο
– Να είναι ο φούρνος προθερμασμένος
– Να μην ανοίγουμε την πόρτα του φούρνου τουλάχιστον για την πρώτη μισή ώρα καθόλου
– Αφού ψηθεί, να το αφήσουμε για 5΄ να κρυώσει και μετά να το αναποδογυρίσουμε σε συρμάτινη σχάρα
Για μαλακά σνίτσελ:
Τηγανίστε τα σε χαμηλή φωτιά και σκεπασμένα!
Για να μην καεί το λάδι όταν τηγανίζετε,
μην αφήνετε το τηγάνι στη φωτιά ποτέ χωρίς να έχει μέσα κάτι. Αρκεί να βάλετε μια φέτα ψωμί.
Για να αφαιρέσετε πιο εύκολα την πέτσα(την καφέ φλουδίτσα) από την καρυδόψιχα, αφήστε την μία ώρα μέσα σε χλιαρό γάλα ή σε νερό με λίγο αλάτι
Για εύκολο ξεφλούδισμα της βραστής πατάτας,
μόλις βράσει, περάστε την σε κρύο νερό.
Μετά από το τρίψιμο μαλακού τυριού, ο τρίφτης καθαρίζεται δύσκολα.
Βάλτε τον για 10 λεπτά στο ψυγείο και μετά σε ζεστό νερό.
Sintayes.gr,