Μαγειρικές γνώσεις….

Μαγειρικές γνώσεις….

Μαγειρικές γνώσεις…

Αυτό το ξέρατε;
Ένα κονιάκ πέντε αστέρων είναι τουλάχιστον πέντε ετών.

Αυτό το ξέρατε;
Η τεκίλα παρασκευάζεται από τον κάκτο.

Τι είναι το Άστι Σπουμάντε;
Ιταλικό, άσπρο, αφρώδες κρασί.

Αυτό το ξέρατε;
Σε ένα δείπνο, το τιμώμενο πρόσωπο της βραδιάς κάθεται στα δεξιά της οικοδέσποινας.

Αυτό το ξέρατε;
Το μπρικ βγαίνει από το σολομό.

Αυτό το ξέρατε;
Ο σωστός τρόπος να τρώτε τα σπαράγγια σε ένα επίσημο γεύμα, είναι με τα δάκτυλα.

Αυτό το ξέρατε;
Ο καλύτερος παστουρμάς γίνεται από το κρέας της καμήλας.

Αυτό το ξέρατε;
Οι Γάλλοι ονομάζουν τις μπάμιες «ελληνικά κέρατα» ή/και γκομπό.

loading...

Sintayes.gr,

Συνταγή: Μαγειρικές γνώσεις….

 

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται.