Στικς Νουτέλας με 3 υλικά (Video)

Στικς Νουτέλας με 3 υλικά (Video)

Υπέροχα, τραγανά στικς νουτέλας με 3 μόνο υλικά για να τα απολαύσετε όλη η οικογένεια και οι καλεσμένοι σας σε όλες τις περιστάσεις όλες τις ώρες. Μια εύκολη συνταγή (από εδώ) για ένα υπέροχο γλύκισμα που θα λατρέψουν οι μικροί μας φίλοι και θα αγαπήσουν οι μεγάλοι.

Δείτε το βίντεο με την εκτέλεση της συνταγής βήμα βήμα.

Υλικά συνταγής

  • 1 φύλλο σφολιάτας 
  • 5 αρκετά μεγάλες κ.σ. Νουτέλα σε θερμοκρασία δωματίου
  • 1 κρόκο αυγού

Εκτέλεση συνταγής

  1. Ξεπαγώνετε τη σφολιάτα και την ανοίγετε στο πάγκο εργασία σας μεγάλη πλευρά της προς το μέρος σας. 
  2. Απλώνετε τις 3 κ.σ. Νουτέλας στη μισή σφολιάτα και διπλώνετε από πάνω την υπόλοιπη μισή σφολιάτα ώστε να καλύπτεται τη νουτέλα. Απλώνετε τις υπόλοιπες 2 κ.σ. νουτέλας πάνω στη μισή διπλωμένη σφολιάτα και ξαναδιπλώνετε από πάνω την άλλη μισή διπλωμένη σφολιάτα ώστε να σκεπαστεί και πάλι η σφολιάτα. Τη πιέζετε ελαφρώς με τα χέρια σας (βλέπε τη διαδικασία στο βίντεο).
  3. Σε μπολ χτυπάτε το κρόκο αυγού με 2 κ.σ. νερό και με ένα πινέλο βουρτσίζετε τη διπλωμένη σφολιάτα. Με ένα μεγάλο, κοφτερό μαχαίρι κόβετε τη σφολιάτα σε 10 περίπου κάθετες λωρίδες. Στρίβετε τις λωρίδες όπως στο βίντεο, τις τοποθετείτε σε μεγάλο ταψί και τις βουρτσίζετε με τον υπόλοιπο χτυπημένο κρόκο στα μέρη που δεν τις έχετε βουρτσίσει.
  4. Τις ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο, στις αντιστάσεις πάνω κάτω, στους 180 βαθμούς, για 25-30 λ μέχρι να ροδίσουν καλά και γίνουν τραγανές. Απολαύστε τες!!!

Δείτε την εκτέλεση της συνταγής βήμα βήμαloading...

Sintayes.gr,

Συνταγή: Στικς Νουτέλας με 3 υλικά (Video)