Σαρλότ ψυγείου με κρέμα μιλφέιγ και φρούτα εποχής με 5 υλικά

Σαρλότ ψυγείου με κρέμα μιλφέιγ και φρούτα εποχής με 5 υλικά

Υπέροχη, πανεύκολη σαρλότ με μπισκότα σαβαγιάρ και κρέμα μιλφέιγ με 5 μόνο υλικά. Μια εύκολη και γρήγορη συνταγή για μια δροσερή σαρλότ με φρούτα εποχής για να απολαύσετε το τέλειο επιδόρπιο και όχι μόνο. 

Υλικά συνταγής

  • 1 φάκελος Κρέμα Ζαχαροπλαστικής Μιλφέιγ (ΓΙΩΤΗΣ) 
  • 1 φάκελος (των 100 γρ.) Garni Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ
  • 800 ml γάλα φρέσκο
  • 2 πακέτα μπισκότα σαβαγιάρ (θα χρειαστείτε 1 ½ πακέτο περίπου)
  • 400 γρ. φρέσκα φρούτα όπως μούρα, φράουλες ή άλλα εποχής

Εκτέλεση συνταγής

  1. Ρίχνετε στο κάδο του μίξερ ή σε μπολ τη Κρέμα Ζαχαροπλαστικής Μιλφέγ μαζί με 600 ml από το γάλα και τα χτυπάτε με το μίξερ σύμφωνα με τις οδηγίες του φακέλου. 
  2. Βουτυρώνετε μια φόρμα με αποσπώμενη βάση 23 εκ. και τη “ντύνετε” στα τοιχώματά της, και στη βάση της με τα 2/3 της ποσότητας των σαβαγιάρ. Πάνω από τα σαβαγιάρ απλώνετε τη μισή κρέμα μιλφέιγ, από πάνω στρώνετε μια στρώση σαβαγιάρ και τέλος πάνω από τα σαβαγιάρ απλώνετε την υπόλοιπη κρέμα μιλφέιγ. 
  3. Σε μπολ βάζετε το Garni Βανίλια με το υπόλοιπο γάλα και τα χτυπάτε με το μίξερ σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Απλώνετε ομοιόμορφα την έτοιμη Garni Βανίλια πάνω από τη κρέμα μιλφέιγ και βάζετε το γλυκό σας για 3 περίπου ώρες να κρυώσει καλά.  Πριν σερβίρετε τη γαρνίρετε με φρούτα επιλογής σας, τη ξεφορμάρετε προσεκτικά και τη κόβετε σε μερίδες. 

 



Sintayes.gr,

Συνταγή: Σαρλότ ψυγείου με κρέμα μιλφέιγ και φρούτα εποχής με 5 υλικά