Ραβιόλια με μανιτάρια και σάλτσα ροκφόρ

Ραβιόλια με μανιτάρια και σάλτσα ροκφόρ

Εύκολη και γρήγορη συνταγή που δεν κάνει όμως συμβιβασμούς στη γεύση και την απόλαυση. Γεμιστά ραβιόλια με τυριά και σάλτσα με κίτρινα τυριά και ροκφόρ.

Υλικά συνταγής

  • 500 γρ. ravioli γεμιστά με τυριά
  • ελαιόλαδο
  • 8-10 μέτρια λευκά μανιτάρια σε φέτες *
  • 2 κούπες γάλα εβαπορέ μισό-μισό με νερό
  • 100 γρ. τριμμένα τυριά: Ένταμ, μοτσαρέλα ξερή και γραβιέρα
  • 100 γρ. ροκφόρ σε κομματάκια
  • μαϊντανό
  • πιπέρια φρεσκοαλεσμένα

Εκτέλεση συνταγής

  1. Βράζουμε σε αλατισμένο νερό (για όσο χρόνο αναφέρεται στη συσκευασία) και σουρώνουμε τα ραβιόλια.
  2. Σοτάρουμε στο ελαιόλαδο τα μανιτάρια, προσθέτουμε το γάλα, τα κίτρινα τυριά, το ροκφόρ, το μαϊντανό και ανακατεύουμε σε χαμηλή φωτιά. Σερβίρουμε με πιπέρι φρεσκοαλεσμένο.

*Εξ” ίσου υπέροχο και σε περίπτωση που δεν σας αρέσουν τα μανιτάρια και θέλετε να τα παραλείψετε.

5189934002_36af90cd91_b

Πηγή:http://www.me-nu.gr/index.php/sintages/mageirikis/zimarika/520-raviolia-manitaria-saltsa-rokfor



Sintayes.gr,

Συνταγή: Ραβιόλια με μανιτάρια και σάλτσα ροκφόρ