Πολύχρωμα ριγκατόνι με κρέμα και τυριά

Πολύχρωμα ριγκατόνι με κρέμα και τυριά

Μια πολύ απλή συνταγή αλλά τόσο πολύ νόστιμη! Πολύχρωμα ριγκατόνι με κρέμα και τυριά!

Υλικά συνταγής

  • 1 κουτί ριγκατόνι με 3  χρώματα: σπανάκι, καρότο ή ντομάτα και κλασικό
  • 1 κουτάκι μικρό γάλα εβαπορέ [μπορείτε και με κρέμα γάλακτος ]
  • 1 φλυτζάνι του τσαγιού ρεγκάτο τριμμένο
  • 1 φλυτζάνι του τσαγιού ένταμ, ή  άλλο μαλακό τυρί τριμμένο

Εκτέλεση συνταγής

  1. Βράζουμε τα ριγκατόνι σύμφωνα με τις οδηγίες στο κουτί. Νερό, αλάτι, βράσιμο καλό γιατί είναι σκληρά  [να τα δοκιμάσετε και να τα σουρώσετε εκεί που σας ικανοποιεί το βράσιμο]
  2. Σουρώνουμε και τα ξαναβάζουμε στην κατσαρόλα, ρίχνουμε το γαλατάκι εβαπορέ όλο ή την κρέμα γάλακτος, προσθέτουμε και τα δύο ειδών τυριά ανακατεύουμε καλά
  3. Σερβίρουμε ζεστά παπαλίζοντας με λίγο τυρί τριμμένο

Πηγή: http://mageirikikaisintages.blogspot.gr



Sintayes.gr,

Συνταγή: Πολύχρωμα ριγκατόνι με κρέμα και τυριά