Πολύχρωμα ριγκατόνι με κρέμα και τυριά
Μια πολύ απλή συνταγή αλλά τόσο πολύ νόστιμη! Πολύχρωμα ριγκατόνι με κρέμα και τυριά!
Υλικά συνταγής
- 1 κουτί ριγκατόνι με 3 χρώματα: σπανάκι, καρότο ή ντομάτα και κλασικό
- 1 κουτάκι μικρό γάλα εβαπορέ [μπορείτε και με κρέμα γάλακτος ]
- 1 φλυτζάνι του τσαγιού ρεγκάτο τριμμένο
- 1 φλυτζάνι του τσαγιού ένταμ, ή άλλο μαλακό τυρί τριμμένο
Εκτέλεση συνταγής
- Βράζουμε τα ριγκατόνι σύμφωνα με τις οδηγίες στο κουτί. Νερό, αλάτι, βράσιμο καλό γιατί είναι σκληρά [να τα δοκιμάσετε και να τα σουρώσετε εκεί που σας ικανοποιεί το βράσιμο]
- Σουρώνουμε και τα ξαναβάζουμε στην κατσαρόλα, ρίχνουμε το γαλατάκι εβαπορέ όλο ή την κρέμα γάλακτος, προσθέτουμε και τα δύο ειδών τυριά ανακατεύουμε καλά
- Σερβίρουμε ζεστά παπαλίζοντας με λίγο τυρί τριμμένο
Πηγή: http://mageirikikaisintages.blogspot.gr
27/07/2014
Sintayes.gr,