Αναρτήθηκε στις 13/07/2016 σε Γλυκά - Επιδόρπια, Συνταγές
Μακαρόνς με ινδοκάρυδο με 3 μόνο υλικά
Μακαρόνς με ινδική καρύδα. Μια συνταγή για ένα εύκολο, γρήγορο και νόστιμο γλύκισμα για όλες τις ώρες.
Υλικά συνταγής
- 3 ασπράδια αυγών
- 2 φλ. τσαγιού ινδοκάρυδο
- 1/2 φλ. τσαγιού ζάχαρη
Εκτέλεση συνταγής
- Προθερμαίνετε το φούρνο στους 160 βαθμούς και στρώνετε με λαδόκολλα το ταψί του φούρνου.
- Σε μεγάλο μπολ χτυπάτε με το μίξερ χειρός, τα ασπράδια σε μαρέγκα, προσθέτοντας σταδιακά τη ζάχαρη, μέχρι να ενσωματωθεί η ζάχαρη και έχετε ένα αφράτο μείγμα. Αφήνετε το μίξερ.
- Προσθέτετε και το ινδοκάρυδο και ανακατεύετε απαλά με μια μαρίζ μέχρι να έχετε ένα πλήρως ομογενοποιημένο μείγμα.
- Βάζετε το μείγμα σε κορνέ ή σακούλα ζαχαροπλαστικής και κάνετε μικρές [σαν καρύδι] μπουκίτσες πάνω στη λαδόκολλα στο ταψί. Ψήνετε στο προθερμασμένο φούρνο για 20-25 λεπτά περίπου μέχρι να ροδίσουν ελαφρώς. Τα βγάζετε από το φούρνο, τα αφήνετε 10 λεπτά να κρυώσουν και σερβίρετε.

13/07/2016
Sintayes.gr,
Συνταγή: Μακαρόνς με ινδοκάρυδο με 3 μόνο υλικά