Μακαρόν με ινδοκάρυδο και κερασάκια γλασέ με 5 υλικά

Μακαρόν με ινδοκάρυδο και κερασάκια γλασέ με 5 υλικά

Μια πανεύκολη συνταγή για αρχάριους, για υπέροχα μακαρόν με ινδοκάρυδο και κερασάκια γλασέ. Ένα λαχταριστό και γευστικότατο γλύκισμα, πανεύκολο στη παρασκευή του με 5 μόνο υλικά για όλες τις ηλικίες, όλες τις περιστάσεις. 

Υλικά συνταγής

  • 1 φλ. τσαγιού ινδοκάρυδο 
  • 1/4 φλ. τσαγιού ζάχαρη ψιλή κρυσταλλική [*]
  • 2 ασπράδια μέτριων αυγών, ελαφρώς χτυπημένα
  • 2 κ.σ. χοντροκομμένα κερασάκια γλασέ
  • 2-3 σταγόνες ροδόνερο

Εκτέλεση συνταγής

  1. Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς. Σε ένα μπολ αναμιγνύετε καλά όλα τα υλικά της συνταγής. Πλάθετε το μείγμα σε μπάλες μεγέθους καρυδιού και τα απλώνετε σε ένα ταψί στρωμένο με χαρτί ψησίματος. Τα ψήνετε στο προθερμασμένο φούρνο για 10-12 λ ή μέχρι να γίνουν τραγανά και πάρουν ένα πολύ ελαφρύ χρυσό χρώμα. 

[*] Αν δεν βρίσκετε στο Σούπερ Μάρκετ τη πολύ ψιλή κρυσταλλική ζάχαρη (Super Fino), βάζετε τη κανονική κρυσταλλική στο multi και τη χτυπάτε μέχρι να λεπτύνει αρκετά.

Πηγή

loading...

Sintayes.gr,

Συνταγή: Μακαρόν με ινδοκάρυδο και κερασάκια γλασέ με 5 υλικά

 

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται.