Κρεμμύδια. Πως θα τα τηγανίσετε για να πάρουν ωραίο χρώμα χωρίς να καούν;

Κρεμμύδια. Πως θα τα τηγανίσετε για να πάρουν ωραίο χρώμα χωρίς να καούν;

Πολλές φορές τα κρεμμύδια μας πριν προλάβουν να σοταρισθούν να «μαραθούν» και να  πάρουν ωραίο χρώμα μας καίγονται..

 Τι μπορούμε να κάνουμε; Πριν το σοτάρισμα, ρίξτε αλάτι στο λάδι που ζεσταίνετε. Άν πάλι το ξεχάσετε πριν βάλετε τα κρεμμύδια αλατίστε τα αμέσως μόλις τα βάλετε..Το αποτέλεσμα θα είναι εξ” ίσου καλό.


Sintayes.gr,

Συνταγή: Κρεμμύδια. Πως θα τα τηγανίσετε για να πάρουν ωραίο χρώμα χωρίς να καούν;