Κρεμμύδια. Πως θα τα τηγανίσετε για να πάρουν ωραίο χρώμα χωρίς να καούν;

Πολλές φορές τα κρεμμύδια μας πριν προλάβουν να σοταρισθούν να "μαραθούν" και να  πάρουν ωραίο χρώμα μας καίγονται..  Τι μπορούμε να κάνουμε; Πριν το

Κρεμμύδια. Πως θα τα τηγανίσετε για να πάρουν ωραίο χρώμα χωρίς να καούν;

Κρεμμύδια. Πως θα τα τηγανίσετε για να πάρουν ωραίο χρώμα χωρίς να καούν;

Πολλές φορές τα κρεμμύδια μας πριν προλάβουν να σοταρισθούν να «μαραθούν» και να  πάρουν ωραίο χρώμα μας καίγονται..

 Τι μπορούμε να κάνουμε; Πριν το σοτάρισμα, ρίξτε αλάτι στο λάδι που ζεσταίνετε. Άν πάλι το ξεχάσετε πριν βάλετε τα κρεμμύδια αλατίστε τα αμέσως μόλις τα βάλετε..Το αποτέλεσμα θα είναι εξ” ίσου καλό.

26/04/2014

www.sintayes.gr,

Συνταγή: Κρεμμύδια. Πως θα τα τηγανίσετε για να πάρουν ωραίο χρώμα χωρίς να καούν;

  Tags: tips κρεμμύδια τηγάνι τηγάνισμα

Rating
( No ratings yet )
Συνταγές της μαμάς - Συνταγές μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής.
Αφήστε μια απάντηση

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: