Κουλουράκια φουντουκιού με γέμιση Νουτέλας με 5 υλικά

Κουλουράκια φουντουκιού με γέμιση Νουτέλας με 5 υλικά

Μια εύκολη συνταγή για υπέροχα Κουλουράκια με φουντούκια και γέμιση Νουτέλας. Εύκολο και γρήγορα στη παρασκευή τους, φανταστικά στη γεύση τους.

Υλικά συνταγής

  • 125 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
  • 70 γρ. ζάχαρη άχνη κοσκινισμένη
  • 50 γρ. φουντούκια θρυμματισμένα σε σκόνη
  • 115 γρ. [3/4 φλ. τσαγιού] αλεύρι
  • 100 γρ. [1/3 φλ. τσαγιού] Νουτέλα

Εκτέλεση συνταγής

  1. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς και στρώνουμε λαδόκολλα σε 2 ταψιά.
  2. Ψήνουμε ή καβουρδίζουμε στο τηγάνι χωρίς λιπαντική ουσία τα φουντούκια [προσοχή μη καούν] και μόλις κρυώσουν τα θρυμματίζουμε στο multi σε σκόνη.
  3. Με το μίξερ χειρός χτυπάμε το βούτυρο με τη ζάχαρη μέχρι να αφρατέψει το μείγμα. Προσθέτουμε τη σκόνη φουντουκιού και το αλεύρι, συνεχίζοντας το χτύπημα μέχρι να έχουμε μια ομοιογενή ζύμη.
  4. Με τη βοήθεια ενός κορνέ με διάμετρο ακροφυσίου 1 εκ. φτιάχνουμε πάνω στη λαδόκολα κουλουράκια 2,5 εκ. το ένα δίπλα στο άλλο αφήνοντας περιθώριο μεταξύ τους.
  5. Ψήνουμε τα κουλουράκια στο προθερμασμένο φούρνο για 12-14 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν, τα βγάζουμε και τα μεταφέρουμε σε μια σχάρα για να κρυώσουν καλά. Μόλις κρυώσουν βάζουμε στη βάση από το μισά κουλουράκια νουτέλα και τα σκεπάζετε με τα άλλα μισά.

Πηγή

loading...

Sintayes.gr,

Συνταγή: Κουλουράκια φουντουκιού με γέμιση Νουτέλας με 5 υλικά

 

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται.