Κόκκινη σάλτσα για πίτσα

Κόκκινη σάλτσα για πίτσα

Μια απλή, πανεύκολη στην παρασκευή της σάλτσα ντομάτας για πίτσα, με ελάχιστα υλικά που θα σας λύσει τα χέρια και θα γίνει η αγαπημένη σας για την απλότητά της και το τέλειο γευστικό της αποτέλεσμα. Μια συνταγή για μια υπέροχη σάλτσα για να φτιάχνετε στα γρήγορα τη πίτσα σας ή να την χρησιμοποιήσετε και για τα φαγητά σας όπου απαιτεί η συνταγή σας σάλτσα για πίτσα. Δοκιμάστε τη!

Υλικά συνταγής

  • 800 γρ. ντοματάκια κονκασέ περασμένα από το μπλέντερ
  • 1 κ.γ. βασιλικό ξερό
  • 1 κοφτό κ.γ. ρίγανη ξερή
  • 1 κ.σ. φρυγανιά τριμμένη
  • ¼ κ.γ. θυμάρι ξερό
  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο
  • αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση συνταγής

  1. Σε ένα μεγάλο μπολ βάζετε όλα τα υλικά της συνταγής και τα ανακατεύετε πάρα πολύ καλά με ένα κουτάλι μέχρι να ομογενοποιηθούν. Χρησιμοποιήστε όση σάλτσα απαιτείται για την συνταγή σας και την υπόλοιπη την διατηρείτε στο ψυγείο για 5 ημέρες. 

Τip: Μπορείτε να κάνετε τη σάλτσα καυτερή ρίχνοντας 1-2 πιπεριές τσίλι.



Sintayes.gr,

Συνταγή: Κόκκινη σάλτσα για πίτσα