Καραμελωμένα κρουασάν ροδάκινου

Καραμελωμένα κρουασάν ροδάκινου

Μια συνταγή για ένα υπέροχο επιδόρπιο. Καραμελωμένα κρουασάν ροδάκινου που θα λατρέψουν οι μικροί φίλοι μας και θα εντυπωσιάσουν με τη γεύση τους του μεγάλους …

Υλικά συνταγής

  • 2 μεγάλα ώριμα ροδάκινα
  • μια συσκευασία ζύμη των 230 γρ. για κρουασάν της Pillsbury
  • 1/2 φλ. τσαγιού μαργαρίνη
  • 3/4 φλ. τσαγιού ζάχαρη
  • 1/2 κ.γ. κανέλα
  • 180 ml αεριούχο πορτοκαλάδα

Εκτέλεση συνταγής

  1. Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς. Καθαρίζετε τα ροδάκινα και τα κόβετε στα τέσσερα.
  2. Ξετυλίξτε το ρολό της ζύμης των κρουασάν και ξεχωρίζετε σε τρίγωνα χρησιμοποιώντας τις διάτρητες γραμμές.
  3. Τοποθετήστε το ένα τέταρτο κομμάτι ροδάκινο στο πλατύ άκρο του τριγώνου της ζύμης και τυλίξτε τη ζύμη σε ρολό γύρω από το ροδάκινο. Τοποθετήστε τα ρολά, σε ένα βουτυρωμένο ταψάκι 15 x20 εκ. περίπου, με την άκρη του τριγώνου της ζύμης προς τα  κάτω.
  4. Λιώστε τη μαργαρίνη προσθέστε τη ζάχαρη και τη κανέλα, ανακατεύετε και περιχύνετε τα κρουασανάκια. Περιχύνετε και με την αεριούχο πορτοκαλάδα και ψήνετε για 25-30′ μέχρι να πάρουν τα κρουασανάκια ένα χρυσό χρώμα. Σερβίρετε ζεστά ή σε θερμοκρασία δωματίου.

dsc06185

dsc06186

dsc06191 (1)

loading...

Sintayes.gr,

Συνταγή: Καραμελωμένα κρουασάν ροδάκινου

 

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται.