
Υπέροχο παγωτό με 2 υλικά, μπανάνα και φυστικοβούτυρο
Ένα υπέροχο, γευστικότατο παγωτό με 2 μόνο υλικά. Μπανάνα και φυστικοβούτυρο. Ένα τέλειο παγωτό με εξαιρετική κρεμώδη υφή και λαχταριστή γεύση. Μια εύκολη στη παρασκευή της συνταγή (από εδώ) για να αξιοποιήσετε με το καλύτερο τρόπο τις μπανάνες που σας έχουν περισσέψει και έχουν ωριμάσει αρκετά που με τη προσθήκη λίγου φυστικοβούτυρου θα έχετε το τέλειο παγωτό που θα ξετρελάνει τα παιδιά και θα αγαπήσουν οι μεγάλοι. Δοκιμάστε το!!!
Υλικά συνταγής
Εκτέλεση συνταγής
Σημείωση: Προαιρετικά, κατά τη διάρκεια του χτυπήματος της παγωμένης μπανάνας στο μπλέντερ, μπορείτε να προσθέσετε 1-2 κ.σ. γάλα για να βοηθήσει ώστε ο πουρές μπανάνας να έχει μια ιδιαίτερα κρεμώδη υφή.
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής βήμα βήμα στις πιο κάτω φωτογραφίες
Παίρνετε τις πιο ώριμες μπανάνες και αφαιρείτε τις φλούδες τουςΤις κόβετε σε ροδελίτσες πάχους 1,3 εκ. και τις βάζετε στη κατάψυξη για 1½-2 ώρες
Μεταφέρετε τις ροδελίτσες σε μπλέντερ και τις χτυπάτε μέχρι να έχετε ένα λείο πουρέ.
Προσθέτετε το φυστικοβούτυρο & συνεχίζετε το χτύπημα μέχρι να έχετε μια μεταξένια υφή
Σερβίρετε soft το παγωτό σας αμέσως ή το βάζετε στη κατάψυξη να παγώσει καλά.
Sintayes.gr,