Για περισσότερη γεύση στα τηγανητά ψάρια σας

Για να γίνουν πιο νόστιμα και γευστικά τα τηγανητά σας ψάρια , προσθέστε στο αλεύρι που θα τα αλευρώσετε πάπρικα, αλάτι και πιπέρι.

Για περισσότερη γεύση στα τηγανητά ψάρια σας

Για περισσότερη γεύση στα τηγανητά ψάρια σας

Για να γίνουν πιο νόστιμα και γευστικά τα τηγανητά σας ψάρια , προσθέστε στο αλεύρι που θα τα αλευρώσετε πάπρικα, αλάτι και πιπέρι.

29/03/2014

www.sintayes.gr,

Συνταγή: Για περισσότερη γεύση στα τηγανητά ψάρια σας

  Tags: αλάτι αλεύρι πάπρικα ψάρι

Rating
( No ratings yet )
Συνταγές της μαμάς - Συνταγές μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής.
Αφήστε μια απάντηση

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: