Φετουτσίνι της στιγμής με μπέικον και ανθότυρο

Φετουτσίνι της στιγμής με μπέικον και ανθότυρο

Μια συνταγή για ένα πανεύκολο και νόστιμο πιάτο με ζυμαρικό, έτοιμο σε 40 λ στο πιάτο σας. 

Φετουτσίνι της στιγμής, με μπέικον και ανθότυρο για όλη την οικογένεια.

Υλικά συνταγής

  • 400 γρ. ζυμαρικό φετουτσίνι
  • 150 γρ. μπέικον ψιλοκομμένο
  • 4 ψιλοκομμένα φρέσκα κρεμμυδάκια
  • 3 μεγάλες ντομάτες, ψιλοκομμένες
  • 250 γρ. ανθότυρο θρυμματισμένο με το χέρι
  • 10-12 μικρά φρέσκα φύλλα βασιλικού 
  • ελαιόλαδο
  • αλάτι πιπέρι

Εκτέλεση συνταγής

  1. Βράζετε τα μακαρόνια σε μπόλικο αλατισμένο βραστό νερό, ακολουθώντας της οδηγίες της συσκευασίας. Τα στραγγίζετε και τα λαδώνετε.
  2. Εν τω μεταξύ, σε μεγάλο τηγάνι ζεσταίνετε 3 κ.γ. ελαιόλαδο και σοτάρετε το μπέικον για 3-4 λ μέχρι να ροδίσει και να γίνει τραγανό. Προσθέστε και τα κρεμμυδάκια και τα σοτάρετε για 2 λ συνεχίζοντας το ανακάτεμα.
  3. Ρίχνετε το μείγμα μπέικον-κρεμμυδάκια, τις ψιλοκομμένες ντομάτες αλατισμένες και το ανθότυρο μέσα στη κατσαρόλα με τα φετουτσίνι και ανακατεύετε. Μεταφέρετε το φαγητό σας σε μεγάλη πιατέλα σερβιρίσματος, γαρνίρετε με τα φυλλαράκια βασιλικού και σερβίρετε. 

Πηγή

loading...

Sintayes.gr,

Συνταγή: Φετουτσίνι της στιγμής με μπέικον και ανθότυρο

 

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται.