Δίχρωμες ταλιατέλες με ζαμπόν και μανιτάρια

Δίχρωμες ταλιατέλες με ζαμπόν και μανιτάρια

Δίχρωμες ταλιατέλες με μια υπέροχη σάλτσα με ζαμπόν, μανιτάρια, κρέμα γάλακτος και παρμεζάνα. Μια συνταγή για ένα πλήρες γεύμα που θα απολαύσει όλη η οικογένεια.

Υλικά συνταγής

  • 1 πακέτο ταλιατέλες δίχρωμες
  • 3 κ.σ. βούτυρο
  • 1 μέτριο κρεμμύδι τριμμένο
  • 150 γρ. ζαμπόν κομμένο σε λωρίδες
  • 350 γρ. μανιτάρια φρέσκα κομμένα στα 4
  • 300 γρ. κρέμα γάλακτος
  • 100 γρ. παρμεζάνα τριμμένη
  • Αλατοπίπερο
  • 2 κ.σ. βούτυρο για τα ζυμαρικά

Εκτέλεση συνταγής

  1. Σε χαμηλή φωτιά σοτάρουμε το κρεμμύδι στο βούτυρο κι στη συνέχεια προσθέτουμε τα μανιτάρια, αλατοπιπερώνουμε και μαγειρεύουμε τα υλικά μέχρι να πιούν όλο το νερό τους. Προσθέτουμε το ζαμπόν και μαγειρεύουμε για 4-5 λεπτά ακόμη.
  2. Ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος να βράσει ελαφρά, τραβάμε την κατσαρόλα από τη φωτιά και προσθέτουμε την παρμεζάνα. Ανακατεύουμε καλά να ενσωματωθούν τα υλικά.
  3. Εν τω μεταξύ βράζουμε τα ζυμαρικά, σε μπόλικο αλατισμένο νερό σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Τα σουρώνουμε, τα βουτυρώνουμε, τα περιχύνουμε με την σάλτσα και σερβίρουμε αμέσως περιχύνοντάς τα με τη σάλτσα.

loading...

Sintayes.gr,

Συνταγή: Δίχρωμες ταλιατέλες με ζαμπόν και μανιτάρια

 

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται.

 
 
 
 
x
Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν!
Βρείτε όλες τις Χριστουγεννιάτικες Συνταγές στο sintayes.gr!
Ημέρες
Ώρες
Λεπτά
Δευτερόλεπτα