Χριστουγεννιάτικες ιδέες διακόσμησης

Χριστουγεννιάτικες ιδέες διακόσμησης

Οι μέρες περνάνε και πριν το καταλάβουμε θα είναι κιόλας Χριστούγεννα. Οι διακοσμήσεις των Χριστουγέννων είναι από τις πιο ευχάριστες κάθε χρόνο και όλοι προσπαθούν να φτιάξουν μια ζεστή και χαρούμενη Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα. Σήμερα έχουμε για σας μερικές πρωτότυπες Χριστουγεννιάτικες ιδέες διακόσμησης εύκολες στην εφαρμογή που θα δώσουν μοναδικό αποτέλεσμα στη διακόσμηση του σπιτιού σας.Δείτε τις παρακάτω εικόνες και εμπνευστείτε. Να θυμάστε όμως ότι τίποτα δεν έχει σημασία αν όλα αυτά δεν συνοδεύονται με αγάπη, και αν δεν είμαστε μαζί με αγαπημένα πρόσωπα….

Μπορούμε να αρχίσουμε με μερικά πολύ απλά διακοσμητικά tips για να χρησιμοποιήσετε σε ένα κεντρικό τραπέζι, ή σε ένα τραπέζι του καφέ στο καθιστικό ή κάποιο τραπεζάκι που βρίσκεται μέσα σε ένα υπνοδωμάτιο.

Μια ωραία ιδέα για να ζεσταθεί ένα κεντρικό τραπέζι είναι να χρησιμοποιήσετε κάποια εσπεριδοειδή, λεμόνι, λάιμ, πορτοκάλια και ίσως κάποια κουμκουάτ. Συμπληρώστε τα κενά με μικρά κομμάτια από κλωναράκια πεύκου  και μερικά μικροσκοπικά στολίδια.

Μια απλή παλέτα χρωμάτων μπορεί να κάνει μια τολμηρή δήλωση διακόσμησης. Κάποια λαμπερά πράσινα στολίδια, μέσα σε ένα δίσκο με επιπλέοντα κεριά που φωτίζουν τη σύνθεση.

Ένας όμορφος και απλός τρόπος για το στολισμό. Ένα ανθοδοχείο με πολύχρωμες μπάλες & με μερικά γυμνά κλαδιά !!!

Για μια πιο σοφιστικέ επιφάνεια του τραπεζιού η διακόσμηση με ivory και λευκά κεριά σε διάφορα μεγέθη σε ένα μεγάλο μπολ είναι μια πολύ όμορφη ιδέα. Συμπληρώστε τα κενά με τα λαμπερά στολίδια και χάντρες, που να εξαπλώνονται σε όλες τις γωνίες. Τα γυαλιστερά στολίδια και οι ασήμι  και χρυσές χάντρες θα αντανακλούν τη χρυσή λάμψη από το φως των κεριών και θα ομορφαίνουν περισσότερο το όλο decor.

Αναμείξτε κάποια μαλακά κεριά ανάμεσα μέσα σε ένα δίσκο με κόκκινες μπάλες & ξηρούς καρπούς.

Για ένα γλυκό και απλό floral decor, συμπληρώστε το αγαπημένο γυάλινο βάζο σας με τα κομμένα τριαντάφυλλα και  κομμάτια του πεύκου !!!.

Δείτε επίσης παρακάτω κάποιες όμορφες ιδέες με συνθέσεις και decor λουλουδιών που σίγουρα θα δώσουν την δική τους πινελιά στην χριστουγεννιάτικη διακόσμηση σας.

Λίγα κλαδιά πεύκου κόκκινα κεριά και άδεια κουτά με κόκκινο περιτύλιγμα !!!

wallcoo_com_Christmas_night_Xmas_5003

Καλά Χριστούγεννα

Christmas-Greetings-christmas-17636859-392-251Sintayes.gr,

Συνταγή: Χριστουγεννιάτικες ιδέες διακόσμησης