
Χοιρινή τηγανιά κρασάτη
Χοιρινή τηγανιά κρασάτη. Μια εύκολη συνταγή για ένα σπιτικό, εύκολο, γρήγορο και απλό μεζέςπου θα συνοδεύσει ευχάριστα το κρασάκι σας. Ένα νοστιμότατο έδεσμα που θα το απολαύσετε…..
Υλικά συνταγής
Εκτέλεση συνταγής
- Κόβετε το κρέας σε κύβους/μπουκιές και χοντροκόβετε κρεμμύδι, σκόρδο, πιπεριά και τις ντομάτες.
- Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνετε το ελαιόλαδο και σοτάρετε ελαφρά, ανακατεύοντας διαρκώς, με τη σειρά, κρεμμύδι, πιπεριά, σκόρδο, κρέας. Προσθέτετε τη ντομάτα, το κύμινο και το θυμάρι, συνεχίζετε το ανακάτεμα για 1 λ και σβήνετε με το κρασί.
- Χαμηλώνετε τη φωτιά ρίχνετε αλάτι και προαιρετικά μπούκοβο και σιγοβράζετε μέχρι να βράσει το κρέας. Το αποσύρετε από τη φωτιά και το σερβίρετε ζεστό πασπαλισμένο με λίγο φρέσκο, ψιλοκομμένο μαϊντανό.
Sintayes.gr,