Μπουγιουρντί με φέτα
Φέτα καυτερή ψητή σε αλουμινόχαρτο. Μια συνταγήγια τους λάτρεις τη φέτας και των καυτερών. Ένας υπέροχος κρασομεζές και ουζομεζές…
Υλικά συνταγής
- 100 γρ. φέτα
- 1 ντομάτα
- 1/2 κρεμμύδι
- 1/2 καυτερή πιπεριά τσίλι
- 1 κ.σ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
- 1/2 κ.γ. ρίγανη
Εκτέλεση συνταγής
- Κόβετε το κρεμμύδι και την πιπεριά σε ροδέλες ή μισά δαχτυλίδια και την ντομάτα σε φέτες ή σε μικρούς κύβους.
- Τοποθετήστε το κομμάτι της φέτας σε αλουμινόχαρτο και από πάνω βάζετε την ντομάτα, το κρεμμύδι και την πιπεριά. Περιχύνετε με ελαιόλαδο και πασπαλίζετε με ρίγανη.
- Τυλίξτε καλά το τυρί φέτα με το αλουμινόχαρτο και το βάζετε σε ένα ταψάκι. (Βεβαιωθείτε ότι το αλουμινόχαρτο δεν είναι σκισμένο, για να κρατήσει τους χυμούς στο εσωτερικό).
- Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 C μέχρι τα λαχανικά να μαλακώσουν, για περίπου 20′ λεπτά.
- Σερβίρετε με το αλουμινόχαρτο και απολαύστε το!
Photo:http://weeklyhomemenu.wordpress.com/ and http://weeklyhomemenu.wordpress.com/
24/08/2014
Sintayes.gr,