Μπουγιουρντί με φέτα

Μπουγιουρντί με φέτα

Φέτα καυτερή ψητή σε αλουμινόχαρτο. Μια συνταγήγια τους λάτρεις τη φέτας και των καυτερών. Ένας υπέροχος κρασομεζές και ουζομεζές…

Υλικά συνταγής

  • 100 γρ. φέτα
  • 1 ντομάτα
  • 1/2 κρεμμύδι
  • 1/2 καυτερή πιπεριά τσίλι
  • 1 κ.σ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
  • 1/2 κ.γ. ρίγανη

Εκτέλεση συνταγής

  1. Κόβετε το κρεμμύδι και την πιπεριά σε ροδέλες ή μισά δαχτυλίδια και την ντομάτα σε φέτες ή σε μικρούς κύβους.
  2. Τοποθετήστε το κομμάτι της φέτας σε αλουμινόχαρτο και από πάνω βάζετε την ντομάτα, το κρεμμύδι και την πιπεριά. Περιχύνετε με ελαιόλαδο και πασπαλίζετε με ρίγανη. 
  3. Τυλίξτε καλά το τυρί φέτα με το αλουμινόχαρτο και το βάζετε σε ένα ταψάκι. (Βεβαιωθείτε ότι το αλουμινόχαρτο δεν είναι σκισμένο, για να κρατήσει τους χυμούς στο εσωτερικό).
  4. Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 C μέχρι τα λαχανικά να μαλακώσουν, για περίπου 20′ λεπτά.
  5. Σερβίρετε με το αλουμινόχαρτο και απολαύστε το!

bougiourdi

Photo:http://weeklyhomemenu.wordpress.com/ and http://weeklyhomemenu.wordpress.com/

 



Sintayes.gr,

Συνταγή: Μπουγιουρντί με φέτα