Μπισκότα χωρίς αλεύρι με σταγόνες σοκολάτας και φουντούκια

Μπισκότα χωρίς αλεύρι με σταγόνες σοκολάτας και φουντούκια

Μια συνταγή για τους λάτρεις της σοκολάτας. Μπισκότα χωρίς αλεύρι με σοκολάτα και φουντούκια. Ένα νόστιμο σοκολατένιο σνακ για όλες τις ώρες !

Υλικά συνταγής

  • 2 3/4 φλιτζάνια φουντούκια αποφλοιωμένα
  • 3 φλιτζάνια ζάχαρη άχνη
  • 1/2 φλ. τσαγιού κακάο
  • 1/2 κ.γ. αλάτι
  • 1 φλιτζάνι σοκολάτα σε σταγόνες
  • 4 ασπράδια αβγών σε θερμοκρασία δωματίου ελαφρά χτυπημένα
  • 1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας

Εκτέλεση συνταγής

  1. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180°C. Ψήνουμε τα φουντούκια για 7-10 λεπτά ελέγχοντας διαρκώς μη καούν. Μόλις κρυώσουν, τα χοντροκόβουμε και τα αφήνουμε στην άκρη. Μειώνουμε τη θερμοκρασία του φούρνου στους 160 βαθμούς και στρώνουμε με αντικολλητικό χαρτί 2 ταψιά.
  2.  Βάζουμε όλα τα υλικά εκτός από τις σταγόνες σοκολάτας και τα φουντούκια σε μπολ και ανακατεύουμε το μείγμα και χτυπάμε με το μίξερ χειρός μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά. Προσθέτουμε τις σταγόνες σοκολάτας και τα φουντούκια και ανακατεύουμε απαλά με μια μαρίζ να ενσωματωθούν.
  3. Μοιράζουμε το μείγμα με κουτάλι στα ταψιά, αφήνοντας αρκετό κενό ανάμεσα στα μπισκότα. Ψήνουμε για 14-16 λεπτά περίπου. Τα αφήνουμε να κρυώσουν ελαφρώς και τα μεταφέρουμε πάνω σε σχάρα μέχρι να κρυώσουν εντελώς.

cookie 1 (1)

Βασική ιδέα: http://mostlyfoodstuffs.blogspot.gr

loading...

Sintayes.gr,

Συνταγή: Μπισκότα χωρίς αλεύρι με σταγόνες σοκολάτας και φουντούκια

 

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται.